Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Moda

2018 Ferace Modelleri

Rahatlığı ile her dönem tesettürlü bayanların kullandığı ferace günümüzde de tesettürlü bayanların ilk tercihlerinden olmaya devam etmektedir. Günümüzde rahatlığı olduğu kadar modellerine de dikkat edilen ferace için her yeni sezon ayrı bir kreasyon hazırlanmaktadır.

Mevsimlerin değişmesi ile birlikte modacılar yeni kreasyonlarını tamamlayarak yavaş yavaş kullanıcıların beğenisine sunmaya başladılar. Hazırlanan yeni sezon kreasyonların için de 2018 ferace modelleri de bulunmaktadır.
Kreasyonların tamamlanması ile birlikte 2018 ferace modellerinin bu sene ki modası ve tarzıda belli olmuştur.
2018 ferace modellerini spor ferace modelleri, abiye ferace modelleri ve klasik ferace modelleri olmak üzere üç gruba ayırabiliriz.

2018-ferace-modelleri-2Spor ferace modellerini kesimlerinde dar kesim, bele oturtmalı, alt etek kısmı çan yada valonlu inen tasarımlar oluşturmaktadır. Kapşon ayrıntısı spor 2018 ferace modellerin de sık sık kullanılmıştır. Ayrıca kullanım kolaylığı ve rahatlığı olması açısından spor ferace modelleri fermuar detaylı olarak tasarlanmıştır. Spor kesim ferace modellerinin bir diğer vazgeçilmezi de cepli olmalarıdır.

2018 ferace modelleri içinde klasik tarzda tasarlanan modelleri göze sade olarak görünse de ferace modellerinin ayrıntılarına inildiğinde şıklığı keşfedilmektedir. Klasik ferace modellerinin en önemli özelliği rahat hareket etmeyi sağlayan ve vücut hatlarını belli etmeyen bol kesim olmalarıdır. Klasik ferace modelleri robadan aşağı çan kesim olarak genellikle tasarlanmış, yandan bağlamalı yada sık düğme detayları ile hareketlendirilmişlerdir. Klasik feraceler hem şıklığı hem de zerafeti ile dikkat çekmektedirler.

2018 ferace modellerinde önce ki sezonlara göre daha çok önem verilen abiye ferace modelleri damgasını vurmuştur. Özellikle düğün, cemiyet gibi kalabalık toplantılarda tesettürlü bayanların ferace modellerini daha çok tercih etmeleri ve bu feraceleri günlük feracelerden daha farklı modellerde istemeleri üzerine üretici firmalar bu sene abiye ferace modellerine önem vermişlerdir.

Abiye feraceler genellikle iki kumaş ve iki renk kombinli feracelerdir. Tül, dantel kumaşlarla düz kumaşlar kombinlenmişlerdir. Lazerli taşlar ve işlemeler abiye feracelerde sık sık kullanılan detaylardandır. Abiye ferace modelleri dikkat çekici olmaları açısından moda renklerin neon tonlarında tasarlanmışlardır. Abiye ferace modellerinin farklı bir özelliğide çift taraflı kullanılan modellerinin olmasıdır. Yeni sezon tüm ferace çeşitlerini https://www.ihvan.com.tr/ferace  bu adresten online satın alabilirsiniz.