Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Ekonomi Güncel

Abd’de Görücüye Çıkıyor! İşte Yerli Otomobilin Yeni Modelinden İlk Görüntü

Yerli otomobil, ABD’de gerçekleştirilen tüketici elektroniği fuarı CES 2022’de görücüye çıkıyor. TOGG’un sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle fuarda sedan modelin sergileneceği iddia edilmişti. Fuarı takip eden gazeteci Hakkı Alkan, TOGG standındaki yerli otomobilin örtülü halini paylaştı. Görüntülerde Türkiye’nin otomobilinin daha kısa ve uzun olması sedan modeli için iddiaları güçlendirdi.
Yerli otomobil, ABD’nin Las Vegas eyaletinde yapılan tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show’da (CES) görücüye çıkıyor.

FUAR ÖNCESİ TOGG’DAN PAYLAŞIM
Fuar öncesi TOGG’un resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı ve “Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 – Tüketici Elektroniği Fuarı’na hazırız” denildi. Paylaşımda daha önce gösterilen modellerden farklı bir tasarım yer aldı. Görüntüler nedeniyle TOGG’un sedan modelinin fuarda yer alacağı öne sürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YENİ MODELİN ÖRTÜLÜ HALİ PAYLAŞILDI
Yerli otomobile ilişkin heyecanlandıran yeni bir paylaşım daha geldi. CES 2022’yi takip eden gazeteci Hakkı Alkan, sosyal medya hesabından TOGG standında sergilenecek aracın örtülü halini paylaştı. Görüntülerde Türkiye’nin otomobilinin daha kısa ve uzun olması sedan modeli için iddiaları güçlendirdi.