Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Ekonomi

İhracat ve İthalat Firmalarının Yeni Buluşma Yeri Lin52.com

Günümüzde, büyümek ve işlem hacmini artırmak isteyen firmaların ilk başvurduğu çözüm yöntemlerinden biri de, yurtdışı iş ortakları bulmaktır. Gerçekten de, yurtdışına açılarak ihracat gerçekleştirmek her işletmeyi büyütecek ve global bir değer kazanmasını sağlayacaktır. Ancak gerek yurtdışına açılmak, gerekse de güvenilir iş ortakları bulmak kolay bir iş değildir. Her şeyden önce, açılmak istediğiniz ülkeyi belirlemek, bu ülkede bir piyasa araştırması yapmak ve tüm bunların neticesi olumlu olursa, güvenilir bir iş ortağı belirlemek gereklidir. Tüm bu işlemler hem oldukça zordur, hem de ciddi bir zaman ve bütçe gerektirir. Oysa ticarette hızlı olmak gereklidir ve çok fazla zaman kaybetmeniz, fırsatları kaçırmanız anlamına gelir.

Aracıları devreden çıkarın

Lin52.com, işte bu nedenle kurulmuş bir platformdur. 2004 yılında, üretici firmalara dış pazarlarda müşteri bulma amacıyla kurulan DPAM (Dış Pazar Araştırma Merkezi), bir B2B portalı olan Lin52 .com’u kurarak, bu konudaki çok önemli bir ihtiyacı karşılamıştır. https://www.lin52.com adresi üzerinden erişilebilen portalda, ihracatçı ve ithalatçı firmalar bir araya gelerek iş ortaklıkları yapmaktadır. B2B, yani doğrudan üreticileri buluşturan bir sistem olduğu için, aracılar ve komisyoncular kullanmanıza da gerek kalmayacaktır. Lin52.com üzerinde onlarca farklı ülkeye ait pazarlara ulaşmanız, yerel firmalarla tanışmanız ve kazanç sağlayacak yeni iş ortaklıkları oluşturmanız kolaylıkla mümkündür.

Global ölçekte bir sanal pazar

Bu bağlamda, Lin52.com sizin firmanız açısında da global bir pazarlama ve reklam fırsatı sunmaktadır. Zira portala kayıtlı üyeler birbirileri hakkındaki bilgileri görüp mesaj gönderebildiği için, sadece teklif vermekle sınırlı kalmayıp, gelen teklifleri değerlendirmeye başlamanız da mümkün olacaktır. Kendi sektörünüzle ilgili global ölçekli bir sanal pazar olan Lin52.com, sınırlı ve sınırsız olmak üzere iki üyelik sistemi sunmaktadır. Sınırlı üyelik tamamen ücretsizdir ve kayıtlı yerli ve yabancı firma profillerini incelemenizi, taleplerini görmenizi sağlar. Ayrıca firmanızın bilgilerini içeren tanıtım sayfası ile yayınlanmasını talep ettiğiniz 3 ürün için ürün sayfası da bu üyeliğe dâhildir. Alım taleplerinin detaylarına ve ithalatçı firmanın iletişim bilgilerine ulaşmak, sınırsız ürün tanıtımı yapmak ve üyelere özel eğitimlerden faydalanmak içinse sınırsız üye olmanız gerekmektedir. www.lin52.com