Gündem 1 – Son Dakika Gündem Haberleri – Gundem1.com

Türkiye ve Dünyadan Son Dakika Haberleri

Ekonomi

Yurtdışına Açılmak İçin Sizde T.F.P. İle Tanışın

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümesi, ne kadarlık ihracat gerçekleştirdiklerine bağlıdır. Yerel pazarlar, zaman içerisinde doyum noktasına ulaşır. Bu noktadan sonra rekabet son derece yoğun bir hale gelir ve büyümek de imkansızlaşır. Bu noktadaki firma ve işletmelerin iki seçeneği vardır: Ya yerel pazarda mücadele etmeye devam etmek ya da yurt dışına açılarak yeni pazarlar bulmak. Yurt dışına açılmak, elbette doğru tercihtir ve gerektiği gibi yapıldığı sürece başarıyı beraberinde getirir. Ancak aynı zamanda hafife alınmaması gereken bir karardır. Zira yurt dışına açılmak, önceden pazar araştırması yapmak ve güvenilir iş ortakları bulmak gibi pek çok çalışmanın yapılmasını gerektirir.

Yurtdışı Pazar Araştırmaları
Bu gibi çalışmalar, hem uzmanlık ister ve hem de bütçe ayrılmasını gerektirir. Üstelik işler sizin kontrolünüzde olmayacak, tanımadığınız yabancı bir aracılık kurumu tarafından yürütülecektir. Yani her halükarda bu aracı kuruma güvenmek zorundasınızdır ve ciddi büyüklükte bir de komisyon vermeniz gerekir. Diğer bir deyişle, yurtdışına açılmak için geleneksel yöntemleri kullanmak, pek çok firma ve işletme için olumlu sonuç vermeyecektir. Oysa teknoloji, aracı kurumlara ihtiyaç duymamanızı sağlayacak kadar gelişmiştir. Nitekim günümüz dünyasında sunulan alternatif yöntemlerin her biri, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yurt dışı pazarlarına açılması için çok daha uygundur. turkishfirmsproducts.com, bu yöntemlerin en eskisi ve en güvenilir olanıdır.

Üreticileri Buluşturan Bir İnternet Fuarı
Bir DPAM (Dış Pazar Araştırma Merkezi) girişimi olan turkishfirmsproducts.com, uluslararası bir ithalat ve ihracat platformudur. Özellikle Orta Doğu bölgesine yoğunlaşmış bir portal olsa da, dünyanın dört bir yanından yüzlerce üyeye sahiptir. Üyelerin her biri, ürünlerini ve firmalarını ortak kullanım alanında tanıtma imkânına sahiptir. Bu bakımdan turkishfirmsproducts.com, internet üzerinde kurulmuş bir fuarı andırmaktadır. Üyelerimiz birbirlerine mesaj gönderebilmekte, iş teklifleri alıp verebilmektedir. Günlük yurtdışı alım teklifleri, portalımızın ana sayfasında yayınlanmaktadır. Böylece, her üyemizin kaçırılmayacak iş fırsatlarından haberdar olmaları sağlanmaktadır. T.F.P.’a üyelik tamamen ücretsizdir ve dünya çağında bir reklam ile tanıtımı bedava elde etmek mümkündür.